Bombayı patlattı! Aldığı teklifi açıkladı

Bombayı patlattı! Aldığı teklifi açıkladı

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Fenerbahçe ligin başlamasına 1 hafta kala teklifte bulundu ancak kulübü bırakmak doğru olmazdı." dedi.

Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman lig başlamadan 1 hafta önce Fenerbahçe'den teklif aldığını söyledi. Kocaman, Hürriyet'e gönderilme süreciyle ilgili de önemli ifadeler kullandı.

İşte Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM

"Fenerbahçe ile bir temas oldu. Ancak ligin başlamasına bir hafta kala, istediğim her şeyi yapmış bir kulübü bırakmak doğru olmazdı. Ayrıca sadece Konyalılar değil, sağduyulu Fenerbahçeliler de bu davranışı doğru bulmazdı"

AZİZ YILDIRIM "GELEMEZ" DEMİŞTİ

"Aslında ilki duygusal anlamda daha vurucuydu. Yani ilk söylediği sözler ve bendeki üzüntü daha ağır basan bir şey. Aziz Yıldırım'ın 'Gelemez' cümlesinin bana yaşattığı üzüntü çok başkaydı. Bunun olmaması lazım. Yani hepimiz için geçerli bu. Özellikle topluma mesaj veren insanların belki bir kere daha düşünerek konuşmalarında fayda var. Ben kendi adıma bunu yapmaya çalışıyorum. Keşkelerle ve pişmanlıklarla yaşamamak gerekiyor ama onları sorgulamamız lazım. Şu vardı, şundan dolayı diyemem ama genel olarak onlarca şey söylenebilir. Fenerbahçe'nin teknik direktörü bir sene içinde, bir maç içinde onlarca yüzlerce karar veriyor... Bunları hepsinin doğru olacağı düşünülebilir mi? Hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum diye bir şey olamaz. Vardır ve olacaktır"

Etiketler :