Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları

Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları

- Kulüp başkanı Çarıkçı:"Transferi stoper ve forvet alarak bitirmek istiyoruz. İyi yoldayız. İnşallah bundan sonraki kampımız da iyi geçer ve sezona iyi başlarız"


BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, "Transferi stoper ve forvet alarak bitirmek istiyoruz. İyi yoldayız. İnşallah bundan sonraki kampımız da iyi geçer ve sezona iyi başlarız." dedi.

Necip Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürdüğünü ve iyi bir çalışma temposu içerisinde olunduğunu söyledi.

Sezonun başlamasına yaklaşık 20 gün kaldığını hatırlatan Çarıkçı, "Bolu'daki kamp çalışmalarımızın ardından 30 Temmuz'da takımımız, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'nda bulunan tesislerinde kampa girecek ve burada bir hafta çalışma yapacak." diye konuştu.

Çarıkçı, takımın hazırlık maçlarının da devam ettiğini, 29 Temmuz'da Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da Adanaspor ve 2 Ağustos'ta Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını kaydetti.

Transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını vurgulayan başkan Çarıkçı, "Transferi stoper ve forvet alarak bitirmek istiyoruz. İyi yoldayız. İnşallah bundan sonraki kampımız da iyi geçer ve sezona iyi başlarız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :