Boluspor Teknik Direktörü Çapa:

Boluspor Teknik Direktörü Çapa:

- "Hem kupada hem de ligde iddialı olacak kadroya sahip değiliz. Kupada mümkün olduğu kadar az forma giymiş oyuncularımızı değerlendireceğiz"- "Göztepe-Eskişehirspor maçını izledik. Bu işin şov olduğunu, taraftarla birlikte çok güzel olduğunu orada da gör


BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Hem kupada hem de ligde iddialı olacak kadroya sahip değiliz. Kupada mümkün olduğu kadar az forma giymiş oyuncularımıza şans vereceğiz." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turda karşılaşacağı Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Cumartesi günü oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Giresunspor maçını değerlendiren Çapa, Giresunspor maçında aldıkları ve bundan sonraki maçlarda da alacakları puanların çok önemli olduğunu belirtti.

Çapa, ilk yarının son 6 haftasında alacakları puanların ligin ikinci yarısı için yapacakları planları belirleyeceğini dile getirerek, "Bu açıdan oynayacağımız karşılaşmalar çok önemli. Biz de bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Giresunspor ciddi bir rakipti. Bundan sonra alabileceğimiz puanlar özellikle ilk devre için rotamızı belirleyecekti." diye konuştu.

Çarşamba günü kendi sahalarında oynayacakları Elaziz Belediyespor maçına da değinen Çapa, "Kupada bu maçtan sonra gruplara kalınıyor. Biz de gruplara kalmak istiyoruz. Hangi takımlar olacak ondan sonra bakacağız." ifadelerini kullandı.


- "Önceliğimiz lig"


Çapa, Türkiye Kupası'nın da önemli olduğunu ancak kendilerinin lige öncelik vereceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Hem kupada hem de ligde iddialı olacak kadroya sahip değiliz. Kupada mümkün olduğu kadar az forma giymiş oyuncularımıza şans vereceğiz. Gruplara kalsak da böyle yapacağız, çünkü ligde her hafta çekişmeli karşılaşmalar oynanıyor. Bundan sonraki süreçte havaların ağırlaşması, cezalı oyuncuların fazlalaşması şeklinde bu tarz haftalara gireceğiz. Bunları da göz önünde bulundurmak zorundayız ama kupa maçında da galip gelmek için oynayacağız."

Taraftar desteğini her zaman yanlarında görmek istediklerini dile getiren Çapa, "Boluspor taraftarı çok önemli. Hem oynayacağımız kupa maçında hem de ligde oynayacağımız maçta sayıyı biraz daha arttırırsak çok daha güzel olur. Taraftarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum, özellikle iç sahada oynadığımız karşılaşmalarda bize çok iyi bir şekilde destek oluyorlar. Daha önce söylediğim gibi iyi bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Göztepe-Eskişehirspor maçını izledik. Bu işin şov olduğunu, taraftarla birlikte güzel olduğunu orada da gördük." şeklinde konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :