Boluspor galibiyetin peşinde

Boluspor galibiyetin peşinde

Teknik direktör Erginer: "Samsunspor ve Adana Demirspor karşılaşmasında, çok iyi oynadığımız bölümler var. Onu 90 dakikaya yayarak, o Boluspor'u sahaya yansıtmak istiyoruz"

BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, Samsunspor ve Adana Demirspor karşılaşmasında çok iyi oynadıkları bölümlerin olduğunu belirterek, "Onu 90 dakikaya yayarak, o Boluspor'u sahaya yansıtmak istiyoruz" dedi.

Erginer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynanacak olan Bucaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Antrenman öncesinde oyuncularla uzun bir toplantı yaptığını dile getiren Erginer, oynanan maçlardaki hatalarının farkında olduklarını bildirdi.

Deplasmandaki Samsunspor yenilgisini, kendi sahalarında oynayacakları ilk maçta telafi etmek istediklerini vurgulayan Erginer, şunları söyledi:

"Sahamızda Adana Demirspor'a da yenildik. Oynanan oyunla, skoru karşılaştırdığınız zaman maçın hakkı bu değilmiş gibi görülüyor. Bizim bahanelere sığınacak ne durumumuz var ne de öyle bir niyetimiz var. Sonuç olarak 3-0 mağlup olduk. Bakıyoruz 'nerelerde hata yaptık' diye."

 

- "Ligdeki bütün takımlar birbirini yenebilecek kapasitede"

Erginer, haftayı yoğun bir çalışmayla tamamlayacaklarını kaydederek, "Önümüze bakmak zorundayız. Bizim için alınan sonuç istenilen, kabul edilebilen bir sonuç değildi. Biz bu sonuca tepkimizi sahada göstermeliyiz. Samsunspor ve Adana Demirspor karşılaşmasında, çok iyi oynadığımız bölümler var. Onu 90 dakikaya yayarak, o Boluspor'u sahaya yansıtmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Ligdeki bütün takımların birbirini yenebilecek kapasitede olduğunu dile getiren Erginer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Lige çok büyük bütçelerle başlayıp, onun karşılığını puan olarak yazdıramayan takımlar var. Beklenen performansın üzerinde performans gösteren takımlar var. İyi başlangıç yapan takımlar var. Bunlar bu lig için doğal. Bu ligin başlangıcı şimdi ama esas benim için başlangıç uzun vadelerde. Lige çok kısa bakmamak lazım. Çünkü bu ligdeki başlangıçlarla bitirişler çok farklı oluyor." 

Kaynak:Haber Kaynağı