Boğazlıyan'da kapalı pazaryeri açıldı

Boğazlıyan'da kapalı pazaryeri açıldı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde, vatandaşların düzenli ve temiz bir alanda alışveriş yapabileceği Boğazlıyan Kapalı Pazaryeri hizmete açıldı.Boğazlıyan...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde, vatandaşların düzenli ve temiz bir alanda alışveriş yapabileceği Boğazlıyan Kapalı Pazaryeri hizmete açıldı.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Cumartesi günü kurulan pazarın ticari açıdan Boğazlıyan'a büyük bir katkı sağladığını belirtti.

Başkan Erdal, "Belediye olarak bu pazarı en güzel şekilde yapmak istedik. Göreve geldiğimiz 2014 yılında projesini hazırladık ve ihalesini yaptık. Yapımı tamamlandı ve bugün de pazarcımıza teslim ettik. Pazarımızda yerleri kurayla, eşit olarak bütün pazarcı kardeşimize dağıttık." diye konuştu.

Kapalı pazar alanının 3 bin metrekare olduğunu ve 90 esnafa hizmet vereceğini aktaran Erdal, pazarın tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Esnaf Bülent Sönmez ise, pazar alanının açılmasından memnun olduklarını dile getirerek, "Pazarımız çok güzel oldu. Haftada bir gün açılacak ama yine de çok memnunuz. Çadır kurma derdi yok, kışın yağmur çamur, yazın sıcak derdi yok." diye konuştu.

Kapalı pazar yerine alış-veriş yapmak için gelen vatandaşlar da, pazarın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, yeni pazar alanına kavuştukları için mutlu olduklarını belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :