Bodrum'da silahlı saldırı

Bodrum'da silahlı saldırı

Bir kişiye pompalı tüfekle ateş açan zanlı, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı- Silahlı saldırı anı da güvenlik kamerasına yansıdı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişiye silahlı saldırıda bulunduğu iddia edilen zanlı, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Bitez Mahallesi'nde gece saatlerinde otomobiliyle seyir halindeki A.K, daha önceden husumetli olduğu bir kişiye benzettiği iddia edilen K.A'ya yanındaki pompalı tüfekle üç el ateş etti.

Olaydan yara almadan kurtulan K.A, polise başvurdu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yerine yakın yaklaşık 40 güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyen ekipler, otomobilin marka, model ve plakasından A.K'ye ulaştı.

Saldırıda kullandığı pompalı tüfekle yakalanan A.K, polisteki işlemlerinin ardından "kasten yaralamaya teşebbüs" ve "mala zarar vermek" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan saldırı anı, çevredeki bir güvenlik kamerasınca da görüntülendi. Görüntülerde, otomobiliyle hızla gelen kişinin araç içerisinden bir kapısı açık ve park halindeki otomobile birkaç kez ateş ettiği görülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :