Bodrum'da Polisten Kaçan Şüphelilerin Kaza Yapması

Bodrum'da Polisten Kaçan Şüphelilerin Kaza Yapması

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisten kaçarken kaza yaparak yaralanan 5 hırsızlık zanlısından 4'ünün sahte kimlik kullandığı, bir kişinin de cazaevi firarisi olduğu belirlendi- Zanlılardan 2'si hastanedeki tedavilerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tut

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisten kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobilin minibüse çarpması sonucu yaralananlardan 4'ünün sahte kimlik kullandığı, bir kişinin ise cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, evden hırsızlık olayına karıştıkları gerekçesiyle 2 Mayıs'ta polisin durdurmak istediği ve içinde 5 kişi bulunan otomobil, kaçarken minibüse çarpmıştı.

Kazada otomobilde bulunan ve yaralanan 5 kişi, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil ise incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.  

- Sahte kimlik taşıyanlardan biri cezaevi firarisi çıktı

Yürütülen soruşturma kapsamında 4 şüphelinin üzerinden çıkan kimliklerin sahte olduğu tespit edildi. Zanlılardan Oğuzhan D'nin dışındaki kişilerin gerçek isimlerinin Abdurrahman A, Heval Y, Alaattin A. ve Erdal S. olduğu, hırsızlık ve evrakta sahtecilik olaylarına karıştıkları belirlendi. Zanlılardan Alaattin A'nın aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı.  

Hastanedeki tedavileri tamamlanan şüphelilerden Heval Y. ile Alaattin A, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hastanedeki tedavileri devam eden diğer zanlılar hakkında da mahkemece gıyabi tutuklama kararı verildiği öğrenildi. 

Zanlıların kullandığı araçta yapılan incelemede evlerden çalındığı belirlenen 2 bin lira, 8 cep telefonu, 1 bilgisayar, fotoğraf makinesi, kol saatleri ve ziynet eşyaları bulundu. Çalınan eşyalar, polis ekiplerince sahiplerine teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı