Bodrum'da domuzun saldırdığı kişi yaralandı

Bodrum'da domuzun saldırdığı kişi yaralandı

MUĞLA (AA) - Bodrum'da domuzun saldırması sonucu yaralanan site bekçisi, hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Göltürkbükü Mahallesi'nde bekçiliğini...

MUĞLA (AA) - Bodrum'da domuzun saldırması sonucu yaralanan site bekçisi, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Göltürkbükü Mahallesi'nde bekçiliğini yaptığı sitenin bahçesine zaman zaman domuzların girdiğini fark eden Ünal Yegin (64), bahçeyi kontrol etmek için evin etrafında dolaşmaya başladı.

Bir süre gezindikten sonra sitenin yanındaki domuzun saldırısına uğrayan Yegin, bacaklarından yaralandı. Yegin, vatandaşlar tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ünal Yegin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir anda neye uğradığını şaşırdığını belirterek, "Domuz bana bir vurdu yere düşürdü, daha sonra tekrar vurdu üstüme çıkarak saldırdı. Komşum beni olay yerinden taşıyarak, aracıyla hastaneye getirdi. Bacaklarımdan ve baldırımdan yaralandım" dedi.

Yegin'i hastaneye getiren Enver Önler ise 15 yıldır aynı bölgede oturduklarını ilk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldıklarını ifade etti. Arkadaşı ilk aradığında şaka yaptığını düşündüğünü belirten Önler, "Gündüz vakti böyle bir şeyin olacağını düşünemedim. Daha sonra işin ciddi olduğunu öğrenince bez alarak bölgeye koştum. Kanaması vardı, bezlerle kanamayı durdurdum. Sonra sırtıma alıp arabama bindirdim ve hastaneye getirdim" diye konuştu.

Bacaklarında derin yaralar bulunan Yegin'in, ameliyata alınacağı öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı