Bitlis'te meşaleli kayak gösterisi

Bitlis'te meşaleli kayak gösterisi

Erhan Onur Güler Kayak Merkezi'nde sporcular meşaleli kayak gösterisi yaptı- Vali Çınar: "Bu coğrafya güzel ve güzel şeyler de yapmak lazım. Burada herkesin güzelliklere ihtiyacı var. Devlet, millet, halk, gençler ve çocuklar, bir olarak güzel şeyler yapm

BİTLİS (AA) - Bitlis'te Erhan Onur Güler Kayak Merkezinde meşaleli kayak gösterisi düzenlendi.

Bitlis Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen valilik kupası yarışlarının ardından, kayak merkezinin zirvesine çıkan sporcuların ellerindeki meşalelerle kayması renkli görüntülere sahne oldu.

Vatandaşların ilgiyle izlediği gösterinin ardından etkinliğe katılanlar kayak pistinde halay çekti.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, daha sonra sporcu ve antrenörlere sucuk ekmek ikramında bulundu.

Vali Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin Türkiye'de en çok kar alan yerleşim alanlarından olduğunu, yılda ortalama 6 metre kar yağdığını söyledi.

Kar yağışının yoğun olması nedeniyle gençlerin kayağa büyük ilgi duyduğunu ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

"Bu da bizi mutlu ediyor. Bugün Valilik Kupası adı altında kayak sporunun her dalında ve her kategoride yarışmalar düzenledik. Dereceye girenleri ödüllendirdik. Burada gösteriyi izleyen sporcu ve vatandaşlarımıza sucuk ekmek ikram ettik. Bu coğrafya güzel ve güzel şeyler de yapmak lazım. Burada herkesin güzelliklere ihtiyacı var. Devlet, millet, halk, gençler ve çocuklar, bir olarak güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :