Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği’nden Başkan Altay’a teşekkür

Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği’nden Başkan Altay’a teşekkür

Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, bisiklet sporuna katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür etti

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın 7-14 yaş arasındaki çocukların cami alışkanlığını kazanması için başlattığı "Güle Oynaya Camiye Gel" projesinde sona ererken, yaklaşık 40 bin bisikletin Konya ve ilçelerinde dağıtılmasından dolayı Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, bu projeyi başarıyla sonuçlandıran ve 40 bin bisikletin dağıtılmasını sağlayan ve gençleri bisiklete binme alışkanlığına yönlendiren Konya Büyükşehir belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ett.

ÖRNEK PROJE

Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Türkiye’de en fazla bisikletin kullanıldığı şehir olan Konya’da, Konya Büyükşehir Belediyesinin “Güle Oynaya Camiye Gel” projesiyle dağıttığı 40 bin bisiklet ile ülke genelinde en fazla bisiklet kullanım sayının Konya olduğunu bir kez daha kanıtlanmış oldu. Dernek olarak bu örnek proje imzasını atan ve derneğimize her zaman desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibine bu örnek davranışlarından dolayı derneğim adına teşekkür ediyorum. Yılmaz ayrıca, “2018-2019 eğitim öğretim yılı başladı. Sürücülerin özellikle bisiklet kullananlara yoğun trafik içerisinde dikkat etmelerini ve hoşgörüyle davranmalarını istiyoruz. Trafikte birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini mutlaka bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Etiketler :