Bisiklet: Grand Prix Side Uluslararası Yol Yarışı

Bisiklet: Grand Prix Side Uluslararası Yol Yarışı

- Organizasyonda Kazakistan'ın Vino Astana Motors takımından Stepan Astafyev birinci oldu


ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Grand Prix Side Uluslararası 1.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı'nda Kazakistan'ın Vino Astana Motors takımından Stepan Astafyev birinciliğe ulaştı.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ile Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından onaylanan ve 6 ülkeden 90 sporcunun pedal çevirdiği yarış, Manavgat'ta gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi önünden Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit ve Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya'nın startını verdiği yarışta sporcular, Manavgat-Side etabında pedal çevirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yarışta, Kazakistan'ın Vino Astana Motors takımından Stepan Astafyev birinci, Azerbaycan'ın Synergy Bakü ekibinden Samir Jabraliyov ikinci ve Belarus temsilcisi Minsk'ten Branislav Samailav üçüncü oldu. Takımlarda ise Synergy Bakü ilk sırayı aldı.

Dereceye giren sporcuların ödülleri, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya ve yarış koordinatörü Kemal Canfedai tarafından verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :