“Birlik”ten tam destek

“Birlik”ten tam destek

Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Abdi Parlak, vakfı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek’e, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran seçimlerinde tam destek verdiklerini söyledi

 

 

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek, Birlik Vakfı Konya Şubesi’ni ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri öncesinde destek istedi. Vakıf Başkanı Abdi Parlak, Birlik Vakfı olarak AK Parti ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili adayı Tahir Akyürek’i sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

Vakıf çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, takdirle karşıladığını dile getiren Akyürek, “Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği’nin, milli ve manevi gençlik yetiştirme hedefinin bir yansımadır, devamıdır. Birlik Vakfı’nda hizmet veren arkadaşlarımız milli ve manevi gençlik yetiştirme mücadelesi veren arkadaşlarımızdır. Vakfımız, MTTB’nin de hedefi olan bu çalışmayı bugün aynı şekilde sürdürüyor. Allah istikametimizi bozmasın.  Birlik Vakfı’nı tebrik ediyoruz” dedi.

Birlik Vakfı yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette ahlaklı, yenilikleri takip eden, çalışkan, üretken bir nesil yetiştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Parlak, “Başkanımız bugüne kadar Konya’ya çok sayıda hizmet ve yatırım yaptı. İnşallah bundan sonra da Meclis’te milletvekili olarak desteklerini bekliyoruz” diye konuştu. 24 Haziran seçimlerini de değerlendiren Parlak, bu seçimlerin muhalefetin en çok üzerlerine geldiği seçim olduğunu ifade ederek, muhalefetin asimetrik saldırılarla bir şahıs üzerinden AK Parti’yi Meclis aritmetiğinin dışında bırakmaya çalıştığını, buna şiddetle karşı olduklarını söyledi.

Parlak, “Allah’ın izniyle diğer oyunları bozduğumuz gibi bu oyunları da bozacağız. Çadırın orta direğiyiz. Konya ne yöne giderse Türkiye de o yöne gider. Bunun için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüren bir sivil toplum örgütüyüz” ifadelerini kullandı.

Akyürek, ziyaret sonunda Birlik Vakfı yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.