Birlik’te Çay Sohbetleri sona erdi

Birlik’te Çay Sohbetleri sona erdi

Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin, Ramazan ayı boyunca teravih sonrasında düzenlediği Çay Sohbetleri sona erdi.

 

Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin Ramazan ayında düzenlediği Çay Sohbetleri sona erdi. Ramazan’ın ilk gününden itibaren teravih sonrasında gerçekleştirilen sohbet programlarında Ramazan ayının ruhuna uygun konular ele alındı.

Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Abdi Parlak, öğrenciler başta olmak üzere toplumun her kesimine yönelik etkinliklerine iki yıldır devam ettiklerini belirterek, bu etkinliklerin güz dönemde de artarak devam edeceğini kaydetti. Parlak, “Birlik Vakfı, Konya’da Çay Sohbetleri adıyla bir gelenek başlattı. Sohbet programlarımız toplumun her kesiminden büyük ilgi gördü. Ramazan’ın ilk gününden itibaren teravih namazları sonrasında üyelerimiz, davetliler ve gençlerle yaptığımız Ramazan ayının ruhuna uygun sohbetler bütün katılımcılar için son derece verimli oldu. Sohbet programlarımıza katılarak bizleri bilgilendiren Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e, İl Müftümüz Sayın Ahmet Poçanoğlu’na, Sanayi Odası Başkanı Sayın Memiş Kütükçü’ye ve Aydınlar Ocağı eski Başkanı Sayın Mustafa Güçlü’ye katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Parlak, Ramazan Bayramı’nın birinci günü vakıf binasında yapılacak bayramlaşma programına herkesin davetli olduğunu belirterek, bütün Konyalıların ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.