Birliğimizi sağlayacağım

Birliğimizi sağlayacağım

Yapılacak olan seçimlerde Emlakçılar Odası başkanlığına adaylığını açıklayan Acar Emlak’ın sahibi Orhan Acar, düzenlediği basın toplantısıyla emlakçılarla bir araya geldi.

 

 Acar, “Sektördeki birik ve beraberliği sağlayacağız” dedi. Yaka Marina’da düzenlenen programa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Esnaf Odaları Başkanları, emlakçiler, davetliler ve basın mensupları katıldı. Toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda açılış konuşmasını yapan Orhan Acar, başkanlığa olan inancının tam olduğunu, azim ve kararlılıkla çalışarak, emlakçılara köstek değil, destek olacağını dile getirdi. Emlakçılar arasında yıllardır birlik ve beraberliğin sağlanamadığına dikkat çeken Acar, şunları söyledi: “Maalesef Konya’da sağlanamayan sektördeki birik ve beraberliği bizim dönemimizde tam anlamıyla sağlayacağımıza canı gönülden inanıyorum. Emlakçılar Odamızın tüm sorunlarını yakından bilen biri olarak çözüm bulacağıma olan inancım tamdır. Sizleri şikâyet ederek değil, sizlerle beraber sorunlarla mücadele etmeye hazırım. Biz bir oldukça, birbirimizi doğru anladıkça üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Emlakçılar olarak itibarımızın artması için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım. Yeni çıkacak olan emlakçiler yasasının biz Emlakçilere yansımalarını en iyi şekilde değerlendireceğimden emin olabilirsiniz. Bizleri birlik ve beraberlikten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur. Bende bu birlik ve beraberliği sağlayacağıma söz veriyorum.iye konuştu.”

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ise, 35 yıldır esnaf olduğunu ve mutfaktan gelen insanın her zaman başarılı olduğunu söyledi. Orhan Acar’a kayıtsız şartsız destek verdiğini kaydeden Başkan Karamercan, mevcut başkan Altunay’a karşı şunları söyledi: “Sizler hep mutfaktan gelmesiniz ve işinizin erbabısınız. Açık konuşuyorum, Orhan kardeşimizin kayıtsız şartsız yanındayım dedi. Ferit Hepokur-Memleket

emlakcilar-odasi--(2).jpg