BİRKONFED Olağanüstü Genel Kurulu

BİRKONFED Olağanüstü Genel Kurulu

BİRKONFED Genel Başkanı Ünsal:- "81 ilimizi gezmeye, çalışmalar yapmaya, ekonomide üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Olağanüstü Genel Kurulu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, burada yaptığı konuşmada, BİRKONFED'in ülke ekonomisine yön vermek, istihdama katkı sağlamak ve Türkiye'nin kalkınma ve büyüme politikalarını desteklemek için kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

BİRKONFED'in Türkiye'ye karşı yapılan saldırılarda dirayetli duran, hiç kimseden korkmadan vatan ve millet sevdasıyla tepkisini ortaya koyan milliyetçi bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Ünsal, "Bundan sonra da devletimizin ve milletimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz Orta Doğu kan gölü, birçok sıkıntı ile karşı karşıyayız. Birçok odak da ülkemize saldırmaya devam ediyor. STK’lara birçok görev düşüyor. Biz bu vatana sahip çıkmazsak, Orta Doğu’daki sıkıntıdan nasibimizi alırız. Onun için devletimizin ve milletimizin her daim yanında olacağız. Hiçbir dil, din ve ırk ayrımı yapmadan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını benimseyen, vatanına milletine bayrağına ihanet etmeyen bütün kardeşlerimizle beraber bu yükü çekmeye devam edeceğiz. BİRKONFED olarak üretmeye devam ediyoruz. Bu toplantı sonrasında da 81 ilimizi gezmeye, çalışmalar yapmaya, ekonomide üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Ünsal, ABD’nin yaptığı Kudüs açıklamasını da kesinlikle kabul etmediklerini belirterek, Kudüs’e her daim sahip çıkacaklarını söyledi.

Genel Kurulda BİRKONFED'in kamu yararına çalışan dernek statüsü alabilmesi için gerekli tüzük değişiklikleri kabul edildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :