Birkaç sene içerisinde hedef 1. lig

Birkaç sene içerisinde hedef 1. lig

1922 Konyaspor Kulübü yöneticisi Osman Öztürk hedeflerinin bu yıl ilk 10 da bulunmasını sağlamak, bir kaç sene içerisinde de 1.lig'de mücadele eden bir takım haline getirmek olduğunu söyledi

 

1922 Konyaspor Kulübü yöneticisi Osman Öztürk hedeflerinin bu yıl ilk 10 da bulunmasını sağlamak, bir kaç sene içerisinde de 1.lig'de mücadele eden bir takım haline getirmek olduğunu söyledi. Radyospor canlı yayınına katılan Osman Öztürk, şunları kaydetti: "Bildiğiniz gibi geçmiş yıllarda 2.ligde devam eden bir takımımızdı Anadolu Selçukspor. Haziran ayında Konyaspor yönetiminin almış olduğu karar neticesinde ismi 1922 Konyaspor olarak değiştirildi. Burada bulunmamızın ana amacı,  Konya halkını ve Konyaspor sevdalılarını ortak paydada buluşturarak 1922 Konyaspor’a verecekleri destekle tam manasıyla bir pilot takım yapısına büründürmek, şehriyle bütünleşmiş, futbol okulları ve altyapı takımları ile ortak çalışan bir pilot takımı oluşturmak. Hedeflerimiz arasında öncelikle geçen sene düşme potasından son anda kurtulan takımımızın bu sene ilk 10 da bulunmasını sağlamak, bir kaç sene içerisinde de 1.lig'de mücadele eden bir takım haline getirmek de var.

ALTYAPI TAKIMI VİZYONU

Pilot takım olarak çıktığımız bu yolda futbol okullarımız ve alt yapı takımlarımızda oynayan gençlerimizi ilk etapta 1922 Konyaspor'da oynayan oyuncular haline getirmek sonrasında da bu oyuncuların içinden kendini ispatlamış olanlarını Konyaspor'a servis edebileceğimiz bir yapının da mücadelesini veriyoruz. Bugün Konyaspor kampında en az 4-5 futbolcumuz çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kalıcı olurlar ve bu sistem ilk meyvelerini vermeye başlar.  Aynı zamanda 1922 Konyaspor kampında da geçen sezon U21 takımlarımızda oynamış 14 futbolcumuz çalışmalarına devam ediyor. Bu futbolcularımızın içinden de geleceği olan kardeşlerimizi 2.lig takımımıza yerleştirebilmek düşüncesindeyiz. Konuşmamın başında da belirttiğim gibi amacımız şehriyle bütünleşmiş, futbol okulları ve altyapı takımları ile ortak çalışan, hatta ilerleyen yıllarda Konyaspor ile aynı oyun planını sahada uygulayabilecek bir pilot takımı oluşturmak.

KOCAMAN’ŞA İRTİBAT HALİNDEYİZ

Aykut hocamız ve teknik heyetiyle de irtibat halindeyiz. Bu sistemin devamlılık arz edebilmesi için Aykut Hoca'nın bizimle olması çok büyük bir avantaj. Çünkü; Aykut hocamızın prensipleri arasında kulübün kendi değerlerinden faydalanarak büyümesi ve alınan başarıların sürdürülebilmesi için istikrarlı bir mali yapının zorunluluğu var.  Bu anlamda da Konyaspor ile örtüşen bir kulübüz. Daha çok genç oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen ve abartı borçlanmalara uzak olan bir kulüp yapısı oluşturmak en büyük arzumuz. Hem Konyaspor adına hem 1922 Konyaspor adına şuan tüm süreçler de bu şekilde ilerliyor.

KALBİ KONYASPOR SEVDASIYLA ATAN ARKADAŞLARIMIZ VAR

Bu söylediklerim zor ama gerçekleştirildiği zaman önemi ve gururu bir o kadar fazla olan şeyler. Bu nedenle 1922 Konyaspor yönetiminin nüvesinde de kalbi Konyaspor sevdasıyla atan arkadaşlarımız var. Konya’mızın ve Türkiye’mizin yükselen değeri Nalçacılılar Taraftarlar Derneği’nden 5 arkadaşımız ve oldukça uyumlu ve bir o kadar da Konyaspor’a aşık diğer yönetici kardeşlerimizle birlikte tek amacımız, bu göreve layık olabilmek ve Konya isminin en güzel noktalarda olmasına yardımcı olmaktır. Bu anlamda tüm Konya’nın bu takıma hak ettiği desteği vermesi en büyük beklentimizdir.