"Bir Kitap da Senden Olsun" kampanyası

"Bir Kitap da Senden Olsun" kampanyası

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan "Bir Kitap da Senden Olsun" kampanyası çerçevesinde toplanan 300...

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan "Bir Kitap da Senden Olsun" kampanyası çerçevesinde toplanan 300 kitap belde okulu kütüphanesine bağışlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenleri Levent Müderrisoğlu önderliğinde başlatılan kampanya ile öğrencilerin önemli bir iş yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin gerek kendi evlerinden, gerekse çeşitli yerlerden temin ettikleri 300 adet kitabı, düzenledikleri küçük bir törenle Yeniyer Beldesi Ahmetfakılı İlkokulu’na hediye ettiklerini belirterek, "Kitaba ulaşma noktasında yeterli imkana sahip olmayan öğrencileri, ihtiyaç duydukları kitaplar ile buluşturan 3/A sınıfı öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyorum." dedi.

Ekinci, "Oradaki öğrencilerimiz, bu kitaplardan yeni şeyler öğrenecek, bilgi denizinde yollarını bulabilecek ve belki de yeni ufukları keşfedecekler. Düzenlenen bu kampanya sayesinde evdeki kitaplar köy okulunda bulunan öğrencilerimizle buluştu. Agahefendi İlkokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerini bu sosyal sorumluluk projesi için kutluyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :