"Bir Kap Bir Kalp" ramazanda yüzleri güldürecek

"Bir Kap Bir Kalp" ramazanda yüzleri güldürecek

İSTANBUL (AA) - Beşir Derneği, yaklaşan ramazan öncesinde dar gelirli ailelere sıcak yemek ulaştırmak amacıyla başlatılan "Bir Kap Bir Kalp" adlı projesini...

İSTANBUL (AA) - Beşir Derneği, yaklaşan ramazan öncesinde dar gelirli ailelere sıcak yemek ulaştırmak amacıyla başlatılan "Bir Kap Bir Kalp" adlı projesini yeniden faaliyete geçirdi.

Beşir Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya göre dernek, ramazanda dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor.

Ramazan ayının yaklaşmasıyla proje sayfasını, yemeğini komşusuyla paylaşmak isteyenler için yeniden kullanıma açan dernek, bugün itibarıyla Türkiye genelinden başvuru toplamaya başladı.

Dernek üyeleri, "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle hayırseverlerin yaptıkları yemekleri adreslerinden alıp, iftar vaktinde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak.

- "Amacımız en büyük iftar sofrasını gönüllerde kurmak"

Beşir Derneği Genel Müdürü Fatih Sarıyar, hayırseverlerin www.besir.org.tr adresinden kendilerine ulaşabileceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Biz de hayırseverlerin hazırladıkları sıcak yemekleri, daha önce araştırdığımız, derneğimizde kayıtlı ihtiyaç sahibi, hasta, yalnız yaşayanlar, dul, yetim, işsiz ailelere sefer taslarında teslim ediyoruz. Amacımız en büyük iftar sofrasını gönüllerde kurmak. Ekonomik durumu iyi olanlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuruyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :