"Bir daha hiçbir hain cüretkar bir kalkışmada bulunamayacaktır"

"Bir daha hiçbir hain cüretkar bir kalkışmada bulunamayacaktır"

Önder İmam Hatipliler Derneği Ankara Temsilcisi Şişman:- "İnşallah verilecek hükümlerle bir daha hiçbir hain cüretkar, bir kalkışmada bulunamayacaktır"

ANKARA (AA) - Önder İmam Hatipliler Derneği Ankara Temsilcisi Enes Şişman, "İnşallah verilecek hükümlerle bir daha hiçbir hain, cüretkar bir kalkışmada bulunamayacaktır." dedi.

Akıncı Hava Üssü davasının yedinci celsesi öncesinde Sincan Cezaevi yerleşkesinde basın açıklaması yapan Şişman, dernek olarak mazlumların yanında olduklarını söyledi. FETÖ'yü, "Allah'a karşı düşmanlık gösteren, milletimizin üzerinde neredeyse bir tanrılık iddiası taşıyan, yüce yaratıcının ortaklığı cüretinde bulunan bir rezil örgüt" olarak niteleyen Şişman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İmam hatipleri kapatma gayretleri, ibadetlerimizi yıkmaya yönelik saldırıları ve gönül dünyamızdaki açtıkları büyük yaranın nedeni bu girişimleriyle çok açık ortaya çıkmıştır. Ne var ki plan yapıcıların en hayırlısı olan Allah, yollarını kesmekte pek mahirdir. Allah zalimlere asla fırsat vermeyecektir. Allah'ın izniyle bu aziz millet hakkın ve adaletin bekçileri olarak varlığını sürdürecek ve her türlü zalimliğe karşı gerekli cevabı vermeye devam edecektir."

- "Hak ettikleri karşılığı bulacaklardır"

Şişman, darbe girişiminde bulunanların pişman olacaklarını, darbecilerin gereken cezaları alması konusunda yargıya güvendiklerini kaydederek, "Kahramanlık nidaları, zaman kazanma çabaları, önceden çalışılmış moral bozma girişimleri, adet edindikleri yalanlarına rağmen Türk milletinin vicdanını temsil eden yüce yargımızdan hak ettikleri karşılığı bulacaklardır. İnşallah verilecek hükümlerle bir daha hiçbir hain, cüretkar bir kalkışmada bulunamayacaktır." diye konuştu.

"Bir daha hiçbir hain cüretkar bir kalkışmada bulunamayacaktır"

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :