Bir anlık öfke 4 çocuğu ortada bıraktı

Bir anlık öfke 4 çocuğu ortada bıraktı

Esenyurt'ta yaşanan trajik olayda, 40 yaşındaki Ömer Avşar, eski eşi M.A.'yı sokak ortasında defalarca bıçakladıktan sonra intihar etti. Avşar'ın cenazesi Adli Tıp Morgu'na sevk edilirken, yaralanan kadının hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Esenyurt Üçevler Mahallesi 926. Sokak'ta meydana gelen şiddet olayı, gece saatlerinde şok etkisi yarattı. İddialara göre, 4 çocuk sahibi olan 40 yaşındaki Ömer Avşar, eski eşi M.A.'yı yaşadığı binanın kapısının önünde defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri, sokağa sevk edildi. Yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheli Ömer Avşar ise 904. Sokak'taki evine çekilerek kendini asarak yaşamına son verdi.

Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, Avşar'ın yaşamına son verdiği evde detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan inceleme sonucunda Ömer Avşar'ın cansız bedeni, cenaze aracına konularak Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

Bıçaklanarak ağır yaralanan eski eşi M.A.'nın ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Olayın detayları, polis soruşturmasıyla aydınlatılmaya çalışılırken, çevredekiler yaşanan olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.