Binicilik engel atlama yarışı heyecanı Konya’da yaşanacak

Binicilik engel atlama yarışı heyecanı Konya’da yaşanacak

Türkiye Binicilik Federasyonu Anadolu Ligi Engel Atlama Müsabakalarının 3. Ayak Yarışları hafta sonu Konya’da gerçekleştirilecek.

 

 21 Nisan Cumartesi ve 22 Nisan Pazar günleri; Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi “Binicilik Kulübü Tesisleri”ndeki yarışlara Konyalılar davet edildi.  

KONYA İÇİN TANITIM AÇISINDAN ÖNEMLİ

Yarışların Konya’da yapılıyor olmasının atlı sporun Konya’da yaygınlaştırılması adına önemi olduğunu ifade eden Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi, Binicilik Kulübü Başkanı Prof. Dr. Emel Gürbüz şunları söyledi: “Anadolu Ligi 3. Ayak Engel Atlama Müsabakaları”nın Konya’da Selçuk Üniversitesi Atlı Spor Kulübü Tesisleri’nde yapılıyor olması, üniversite olarak bizim için gurur; Konya için tanıtım açısından önemli. Atlı spora halkımızın ve öğrencilerimizin arasında ilgiyi yaygınlaştırmak açısından da önemli.

YARIŞSEVERLERİ DAVET EDİYORUZ

Bu cumartesi ve pazar günleri, engel atlama yarışları sabahları saat 09.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek. Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Atlı Spor Tesisleri’ndeki engel atlama yarışlarına atlarla yarışları seven herkesi samimiyetle davet ediyoruz. İller arasındaki bu yarışlara, atlı sporun ünlü kulüplerinden kırktan fazla at katılacak; yarışlara Konya’yı ve Selçuk Üniversitesi’ni altı at temsil edecek.”

unlu-engel-atlama-atlari-konya---haber-metni.jpg