BİM deposunda yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

BİM deposunda yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

İstanbul Arnavutköy’de BİM deposunda yangın çıktı. Korkutan yangın Arnavutköy başta olmak üzere, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Başakşehir itfaiye ekiplerin çalışması sonucunda kontrol altına alınırken o anlar drone ile havadan görüntülendi

İstanbul Arnavutköy’de bulunan BİM marketler zinciri deposunda yangın çıktı. Çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü yangın, drone ile havadan görüntülendi.

Yangın, saat 19.30 sıralarında Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan BİM marketler zincirine ait depoda çıktı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan marketler zincirinin deposunda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Deponun içerisindeki alevleri fark eden, depo çalışanları, hızlı bir şekilde dışarıya çıkarak durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Arnavutköy başta olmak üzere, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Başakşehir, Bağcılar gibi çok sayıda ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri depo çevresinde önlem alırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürülürken, depoda maddi hasar meydana geldi. Yanan depo ve söndürme çalışmaları ise dron ile havadan görüntülenirken, ekiplerin soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum