Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Yayan'dan ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Yayan'dan ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan ve beraberindeki heyet, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesini (EOSB) ziyaret...

ESKİŞEHİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan ve beraberindeki heyet, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesini (EOSB) ziyaret etti.

EOSB Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya gelen Yaman, Küpeli ve ekibine genel kurul sonucunda göreve seçilmelerinden dolayı tebrik etti.

Görüşmede Eskişehir sanayisi ve Eskişehir OSB'deki firmalar hakkında bilgi veren Küpeli, "Ülkemizin çalışkan, üretken ve dış pazarlara açık firmalarımızın bir arada olduğu bölgelerden biri de Eskişehir OSB'dir. Bölgemizdeki işletmeler çok çabuk organize olmakta ve üretim kabiliyetlerini de geliştirmektedir. Özellikle havacılık, raylı sistemler ve metal işleme sektörlerinin hızla geliştiği Eskişehir OSB, ülkemizin geleceğinde önemli rol alacak sanayilerin gelişmesine büyük katkı vermektedir." diye konuştu.

Küpeli, Eskişehir OSB'nin gelişimi ve büyümesine katkı sunmak için çalışmalarına değinerek, yeni projeleriyle bölgeyi bir adım daha öteye taşıma gayreti içerisinde olduklarına dikkati çekti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Yayan ise, imalat sanayine yönelik politikalar belirlediğini ve sektörler bazında analizler yapıldığını belirterek, raylı sistemler sanayisinin içinde bulunduğu ulaşım araçları sektörünü de projeksiyonlarına aldıkları vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :