Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık:

"Arzumuz, Türkiye'nin kaynaklarını yine yatırıma, üretime ve istihdama harcaması, boş gündemlerle sabah akşam siyasetçilerin kavga ettiği bir ülke olması değil, istikrarlı, güçlü şekilde Türkiye'nin geleceğe hazırlanması"

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Arzumuz, Türkiye'nin kaynaklarını yine yatırıma, üretime ve istihdama harcaması, boş gündemlerle sabah akşam siyasetçilerin kavga ettiği bir ülke olması değil, istikrarlı, güçlü şekilde Türkiye'nin geleceğe hazırlanması" dedi.

Işık, AK Parti Gebze Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti olarak 13 yılda Gebze'ye önemli hizmetler kazandırdıklarını söyledi.

Gebze'nin AK Parti'ye güçlü destek vermesinden memnuniyet ve sorumluluk duyduklarını ifade eden Işık, bölgeye yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. 

Işık, Gebze bölgesini metroyla tanıştıracaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Gebze'yi bilim ve teknoloji merkezi haline getirmekten bahsediyoruz, muhalefet ise neden bahsediyor. Gebze artık sadece bir bölge ve Türkiye markası değil, artık Gebze dünya markası olmaya başladı. Bilişim Vadisini tamamladığımız zaman Gebze ve Kocaeli ismi sadece Türkiye'de değil, ABD'de San Francisco'da, Japonya'da Tokyo'da, Kyoto'da, Pekin'de, Şangay, Singapur'da, Kuala Lumpur'da konuşulacak.  Bölgenin bilişim, Ar-Ge üssünü kuruyoruz. Buna muhalefetin hayali bile yetmez. Şu ana kadar muhalefetten 'biz iktidara gelirsek, Gebze'ye şunu yapacağız' dediğini duydunuz mu? Hele şu CHP'liler, seçim biter Gebze'yi unuturlar, 4 sene Gebze'ye doğru düzgün gelmezler, sadece Mecliste kanun teklifi vermişler. Ne büyük iş yapmışsınız bravo, sizi alkışlayalım. Onu da danışmanları yazar, kendileri yazmazlar."

- "Gebze'yi dünya markası yapacağız"

Gebze'de 13 yılda yaşanan değişimin 1 Kasım'dan sonra yeni bir boyuta taşıyacaklarını anlatan Işık, bölge insanının geleceğe daha güvenle bakması için gerekli adımları atacaklarını bildirdi.

Işık, yerli otomobilin araştırma merkezinin Gebze'de bulunduğunu belirterek, otomobil mükemmeliyet merkezini de burada kuracaklarını söyledi.

Milli Çip Fabrikası'nın da Gebze'de kurulacağını ifade eden Işık, projelerin ilçeyi dünya markası yapacağını vurguladı.

Işık, Türkiye'deki istikrarın sürmesini arzuladıklarını dile getirerek, "Arzumuz, Türkiye'nin kaynaklarını yine yatırıma, üretime ve istihdama harcaması, boş gündemlerle sabah akşam siyasetçilerin kavga ettiği bir ülke olması değil, istikrarlı, güçlü şekilde Türkiye'nin geleceğe hazırlanması. Bunun için biz şunu düşünüyoruz, eğer Kocaeli'de AK Parti 7. milletvekilini çıkarırsa Türkiye'de tek başına iktidar olur. Şu anda 7. milletvekiliyle ilgili gayretimizi sürdürüyoruz" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindekiler, seçim ofisinin açılış kurdelesini kesti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı