Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çelik Kastamonu'da:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çelik Kastamonu'da:

"Siyasetçi banane dememeyi bilen insandır. 'Burada bir yanlış var, bu yanlışın ortadan kaldırılması için ben de destek vermeliyim' diye gayret gösteren kişidir. O nedenle siyasetçi sorumluluk bilincinde olmalı"

KASTAMONU (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, "Siyasetçi banane dememeyi bilen insandır. 'Burada bir yanlış var, bu yanlışın ortadan kaldırılması için ben de destek vermeliyim' diye gayret gösteren kişidir. O nedenle siyasetçi sorumluluk bilincinde olmalı." dedi.

Çelik, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kastamonu'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Siyasetin kendisine çok şey kazandırdığını dile getiren Çelik, "Siyaset banane dememe sanatıdır. Cenaze var gömün gitsin, düğün var oynayın gitsin, kanalizasyon kapağı açık kalmış banane derseniz, aldırmazsanız, bir çocuk oraya düşer ve başına bir iş gelirse hepimizin vebali olur. Siyasetçi banane dememeyi bilen insandır. 'Burada bir yanlış var, bu yanlışın ortadan kaldırılması için ben de destek vermeliyim' diye gayret gösteren kişidir. O nedenle siyasetçi sorumluluk bilincinde olmalı." dedi.

Yapılan hizmetlerin herkese anlatılması gerektiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Ben bugün buradayım ama bir başka parti de olsa her birini ziyaret etmek istiyorum. Diğer parti milletvekillerine ve temsilcilerine de bunu söylüyorum; Cumhuriyet Halk Partisi olsun, Milliyetçi Hareket Partisi olsun, parti il başkanlarına, 'sizi de ziyaret etmek isterim' diye söylüyorum. Hele şimdi bulunduğum görevde bunu daha çok yapmak istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yaptığı faaliyetleri anlatmak istiyorum. Bu bakanlık herkese hizmet için var. Halkımızın bu faaliyetlerden faydalanması için bilmesi gerekiyor."

Çelik, Kastamonu'ya önemli yatırımlar yapıldığını ifade ederek, kenti geliştirmek için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, Çelik'e kent hakkında kısa bilgi verdi.

Ziyarette Çelik'e AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Murat Demir ve Metin Çelik ile Belediye Başkanı Tahsin Babaş eşlik etti.

Çelik, Kastamonu Belediyesini de ziyaret etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :