"Bilfen Cup" Bursa'da gerçekleştirildi

"Bilfen Cup" Bursa'da gerçekleştirildi

İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa kampüslerinden yüze yakın sporcunun katıldığı "Bilfen Cup" Bursa'da yapıldı- Turnuva birinciliği ev sahibi Bilfen Bursa Anadolu ve Fen Lisesi'nin oldu

İSTANBUL (AA) - İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa kampüslerinden yüze yakın sporcunun katıldığı "Bilfen Cup" Bursa'da yapıldı. Turnuva birinciliği ev sahibi Bilfen Bursa Anadolu ve Fen Lisesi'nin oldu.

Yapılan açıklamaya göre, Bilfen Liseleri arasında bu sene ilki gerçekleştirilen "Bilfen Cup" Bursa Bilfen Liseleri ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, 3 gün süren turnuvalara İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa kampüslerinden yüzde yakın sporcu katıldı.

Lig usulü yapılan maçlarda finale kalan takımlardan birinciliği ev sahibi Bilfen Bursa Anadolu ve Fen Lisesi alırken Bilfen Çamlıca Anadolu Lisesi ikinci, Bilfen Antalya Anadolu ve Fen Lisesi ise üçüncü oldu. Tofaş Spor Kulübünün Mustafa V. Koç Spor Tesislerinde yapılan maçlarda yarışçılar aynı zamanda Tofaşlı basketbolcuları idman sırasında izleme şansı buldular.

Final maçı sonrası ödüllerini Bilfen mezunu Tofaş Spor Kulübü Pazarlama ve İletişim Menajeri Can Efe Şekerci'nin elinden alan liseli gençler 3 gün süren yoğun maç tempolarını okullarına götürdükleri imzalı forma ve toplarla taçlandırdılar.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :