Bilecik'te otomobilin Sakarya Nehri'ne devrilmesi

Bilecik'te otomobilin Sakarya Nehri'ne devrilmesi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, otomobilin Sakarya Nehri'ne devrilmesi sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi toprağa verildi

BİLECİK (AA) - Bilecik'te bir otomobilin Sakarya Nehri'ne devrilmesi sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi, Osmaneli ilçesinde defnedildi.

Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınan baba Abdullah Tufan (50), eşi Bakiye Tufan (48) ve kızı Merve Tufan'ın (24) cenazeleri, Osmaneli ilçesindeki Çobandere Camisi'ne getirildi.

Burada İlçe Müftüsü Aydın Bostancı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından baba, anne ve kızı, Şehir Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Cenaze namazına, Tufan ailesinin yakınları, Kaymakam Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Abdullah Tufan idaresindeki 11 SA 662 plakalı otomobil dün gece, Sakarya-Osmaneli karayolu İçmeler mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sakarya Nehri'ne devrilmişti. AFAD ekipleri ve Sakarya'dan gelen dalgıçların yaklaşık 3,5 saatlik çalışması sonucu suyun içindeki otomobilden çıkartılan sürücü Tufan ile eşi Bakiye ve kızı Merve Tufan'ın yaşamlarını yitirdiği belirlenmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :