BIFEC, "Sermaye Piyasalarında Yeni Dönem" başlığı ile ekimde gerçekleştirilecek

BIFEC, "Sermaye Piyasalarında Yeni Dönem" başlığı ile ekimde gerçekleştirilecek

Borsa İstanbul Finans ve Ekonomi Konferansı (BIFEC), “Sermaye Piyasalarında Yeni Dönem” başlığı ile 1-2 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilecek

Borsa İstanbul Finans ve Ekonomi Konferansı (BIFEC), “Sermaye Piyasalarında Yeni Dönem” başlığı ile ekim ayında gerçekleştirilecek.

Borsa İstanbul'un internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre 1-2 Ekim 2015 tarihinde The Marmara Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek BIFEC, dünya ekonomisinin önde gelen isimlerini ağırlayacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek konferans, akademik sunumların yanı sıra, politika yapıcılar, düzenleyiciler ve piyasa katılımcılarının da yer alacağı panel görüşmelerini de içerecek.

"Sermaye Piyasalarında Yeni Dönem” ana başlığı altında düzenlenecek konferans, girişim finansmanı, piyasa mikro yapısı, uluslararası finans gibi başlıkların yanı sıra pek çok farklı konuyu kapsayacak.

 

- Seçilecek bir makaleye 3 bin dolar ödül

 

Konferansta bilim kurulu tarafından seçilecek bir makaleye, 3 bin dolar tutarında en iyi makale ödülü verileceği kaydedilen duyuruda, ayrıca sunulan makaleler arasından seçilenlerin, Borsa İstanbul Review özel sayısında basılmak üzere değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

Duyuruda makale gönderiminin www.bifec.com üzerinden yapılabileceği ve geniş özet gönderimi için son günün 15 Temmuz 2015, konferansa kayıt için son tarihin ise 21 Ağustos 2015 olduğu ifade edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı