BGC, "2015 Basın Ödülleri Yarışması"

BGC, "2015 Basın Ödülleri Yarışması"

AA Bursa Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Ersan, "Ekonomi Haberi" dalında "başarı" ödülü aldı

BURSA (AA) - Bursa Gazeteciler Cemiyetinin (BGC) "2015 Basın Ödülleri Yarışması"nda, başarılı olanlara törenle ödülleri verildi.

Cemiyetin Basın Kültür Sarayı'nda düzenlen törende konuşan BGC Başkanı Nuri Kolaylı, bu yıl ve geçen yıl yaşamını yitiren gazeteciler Alican Tarakçıoğlu ile Atilla İşçi anısına düzenlenen geleneksel yarışma için yapılan 172 başvuruyu değerlendirdiklerini söyledi.

Uzmanlardan oluşan 7 kişilik jürinin, 18 dalda 15 başarı 19 da mansiyon ödülü kazanan basın mensuplarını belirlediğini ifade eden Kolaylı, ödül alan gazetecileri tebrik etti.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Yarışmada, "Rusya'nın Almadığı sebzelerin turşusunu kuruyorlar" başlıklı haberiyle "Ekonomi Haberi" dalında Anadolu Ajansı (AA) Bursa Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden İsmail Ersan "başarı" ödülünü aldı.

Ersan'a plaket ve ödülünü Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay verdi.

Gecede, genel haber, magazin haber, spor haberi, araştırma-inceleme, röportaj, spor araştırma-inceleme, genel köşe yazısı, spor köşe yazısı, genel fotoğraf, spor fotoğrafı, genel mizanpaj, spor mizanpaj, magazin mizanpaj, televizyon genel haber ile televizyon programı dallarında başarı ve mansiyon ödülleri de sahiplerini buldu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :