Beyşehir'de Yeni Çöp Araçları Hizmet Vermeye Başladı

Beyşehir'de Yeni Çöp Araçları Hizmet Vermeye Başladı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi bünyesine kazandırılan iki yeni çöp aracı, daha temiz bir Beyşehir ve sağlıklı bir çevre için ilçe genelinde dolaşmaya başladı.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi bünyesine kazandırılan iki yeni çöp aracı, daha temiz bir Beyşehir ve sağlıklı bir çevre için ilçe genelinde dolaşmaya başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 'Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasasının' yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanı daha da genişleyen Beyşehir Belediyesinin temizlik hizmeti yürüten araç filosuna iki yeni araç daha kazandırıldığını söyledi. Başkan Özaltun, yeni araç takviyesi ile Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunun hizmet noktasında daha da güçlü hale geldiğini belirterek, "Beyşehir Belediyemiz araç filosuna temizlik hizmetlerini yürüten firmamız aracılığıyla 15 metreküplük çöp alım kapasitesine sahip iki yeni aracı daha ekledi. Otomatik yüklemeli, hidrolik, çöp kasası monteli aracın araç filomuza dahil edilmesiyle bundan böyle hizmet kalitesi ve verimliliği daha da yüksek hale gelecek" dedi.

Başkan Özaltun, yeni araçların yapılan giydirmenin ardından 'Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için' sloganıyla ilçe genelinde ring yaparak hizmet vermeye başladığını belirterek, "Hizmet bizim görevimiz. Gün geçtikçe nüfus oranı artan ve hizmet alanı genişleyen ilçemize en iyi hizmeti vermek için kısıtlı imkanlarla da olsa elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Toplamda 67 mahalleye verdiğimiz rutin hizmetlerin aksama olmaması için her türlü gayreti göstersek de zaman zaman elimizdeki araçların yetersiz kalmasından ya da muhtemel arızalar esnasında sıkıntılar yaşanabiliyordu.Yeni araçlarımızın filoya dahil edilmesiyle bu sorunu daha da aşağılara çekmiş olacağız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde halen 15 çöp aracımız, 5 süpürgemiz ve bir hafriyat toplamak için kullandığımız traktörümüz hizmet veriyor. İki yeni çöp kamyonunun daha eklenmesiyle çöp aracı sayımız 17'ye yükselmiş oldu. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.