Beyşehir'de sıcak asfalt çalışmaları

Beyşehir'de sıcak asfalt çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Konya Büyükşehir ile Beyşehir belediyeleri işbirliğinde...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Konya Büyükşehir ile Beyşehir belediyeleri işbirliğinde ana caddelerde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir'in tarihinin en fazla hizmetini bu dönemde aldığını söyledi.

Beyşehir altın dönemini yaşadığını belirten Özaltun, Beyşehir'in kendi dönemlerinde tarihinin en fazla hizmetini aldığını kaydetti.

Beyşehir merkezde yapılan hizmetlerin aynısının dış mahallelerde de yürütüldüğünü anlatan Özaltun, ilçenin en uzak, en ücra noktası denilen yerleşim merkezlerine bile hizmet götürdüklerini ifade etti.

Dönemleri sonunda Beyşehir'in sorumluluk alanlarındaki her köşesinde kilitli taşı döşenmeyen, soğuk ya da sıcak asfaltı yapılmayan yol kalmayacağını vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti:

"Beyşehir adeta şantiye haline dönmüş durumda. Beyşehir ile Konya Büyükşehir belediyeleri büyük bir işbirliği halinde çalışıyor. KOSKİ ve Fen İşleri Dairesi ve ilgili birimlerimiz hummalı bir faaliyet sergiliyor. Hatta MEDAŞ ve Telekom da belediyelerimiz çalışırken, onlar da yürütülen alt yapı çalışmalarına destek veriyor, elektrik hatlarını yerin altına alıyor, fiber internet kablosu çekiyor. Sahil kesiminde DSİ, kıyı tahkimat çalışması yapıyor. Devletin kurumları Beyşehir’de bütünleşmiş, el ele vermiş, müthiş bir çalışma temposu sergiliyor. Beyşehir altın dönemini yaşıyor. Beyşehir hak ettiği yere mutlaka gelecek. Bu dönemin altın harflerle yazılacağını ifade ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :