Beyşehir'de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Beyşehir'de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.Beyşehir...

Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Beyşehir Belediyesi, Taşköprü Aile Çay Bahçesinde düzenlenen etkinlikle şehit aileleri ve gazileri konuk etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un Türk milletinin önemli bir sınav verdiğini ifade ederek, "15 Temmuz 2016 gecesinde, ülke olarak yine tıpkı geçmişte olduğu gibi, Çanakkale’de olduğu gibi bir sınavdan geçtik" dedi.

O gece 249 şehit, binlerce gazi veren Türk milletinin, hain teröristlere geçit vermediğini ve tarihte yeni bir destan yazdığını dile getiren Özaltun, şunları kaydetti:

"Hep söylediğim bir söz var, biz her ne yaparsak yapalım, şehit ve gazilerimizin yapmış olduklarının yanında bizim yapmış olduklarımız aslında hiçbir şey değildir. Ama biz üzerimize düşen ne varsa, sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz."

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner de böyle özel ve anlamlı bir günde kendilerine ev sahipliği yapan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a teşekkür etti.

Etkinliğe, Türkiye Harp Malülleri, Gaziler, Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can, şehit aileleri ve gaziler ile ilçe protokolü katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :