Beyşehir'de sanayi esnafına ücretsiz fidan dağıtıldı

Beyşehir'de sanayi esnafına ücretsiz fidan dağıtıldı

KONYA (AA) - Beyşehir'de, sanayi esnafına ücretsiz tüplü sedir fidanı dağıtıldı. Beyşehir İlçe Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü organizasyon kapsamında, sanayi...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, sanayi esnafına ücretsiz tüplü sedir fidanı dağıtıldı. 

Beyşehir İlçe Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü organizasyon kapsamında, sanayi esnafına ve vatandaşlara istedikleri alanlara dikebilecekleri ücretsiz tüplü fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Fidanların olduğu kamyon üzerine çıkarak ilçe protokolü ile birlikte dağıtım çalışmalarına destek veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, toprakla buluşturulması planlanan yaklaşık 4 bin fidanın dağıtımının yapıldığını belirtti.

Özaltun, "Artık hedefimizi büyüttük, bu sayıyı daha üst noktalara taşıyacağız. Bundan sonra doğacak çocuklarımız için de ebediyete intikal etmiş vatandaşlarımız için de bu dünyada bir dikili ağacı olması için gayret göstereceğiz" dedi.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık da dağıtılan fidanları vatandaşların istedikleri mezarlık, ev ve bahçeler gibi her yer veya alana dikebileceğini belirterek, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine geçen hafta ilkini gerçekleştirdikleri dağıtım kampanyasının ikincisini düzenlediklerini belirtti. 

Arık, ihtiyaç ve talep olması halinde bu tür kampanyaları Beyşehir Belediyesi ile birlikte  organize etmeye devam edeceklerini söyledi.

Fidan dağıtım programı Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük  ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı