Beyşehir'de okul servis araçları denetlendi

Beyşehir'de okul servis araçları denetlendi

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, taşımalı sistemle öğrenci taşıyan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirdi.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren öğrenci servislerini sıkı denetim altına aldı. Jandarma ekipleri, Beyşehir'in taşımalı eğitim verilen mahallelerindeki okullarda öğrenci taşıyan servis minibüs ve midibüslerden oluşan toplu ulaşım araçlarını durdurup evraklarına bakıp araçlarını kontrol etti.

beysehirde-okul-servis-araclari-denetlendi-(4).jpg

Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen denetimlerde öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarına oradan da tekrar evlerine ulaşmasının sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

beysehirde-okul-servis-araclari-denetlendi-(3).jpg

Jandarma trafik timleri denetimler esnasında, özellikle araçların teknik özellikleri, öğrenciler için emniyet kemeri bulundurulması, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemleri ve araç muayeneleri ile sürücülerin yeterliliği gibi konuları inceledi. İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timlerinin servis araçları ile ilgili denetim ve kontrollerinin eğitim yılı sonuna kadar sıklaştırılarak sürdürüleceği kaydedildi. 

beysehirde-okul-servis-araclari-denetlendi-(2).jpg