Beyşehir'de metruk yapı yıkım çalışmaları

Beyşehir'de metruk yapı yıkım çalışmaları

Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından geride kalan son üç yılda ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan çok sayıda metruk yapı yıkımının...

 Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından geride kalan son üç yılda ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan çok sayıda metruk yapı yıkımının gerçekleştirildiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, mahallelerde yaşayan vatandaşları tedirgin eden eski ve yıkılmak üzere olan harabe yapıların yıkım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yürütülen çalışmalarla hem kötü görüntünün hem de çevre için oluşturduğu tehlikenin ortadan kaldırılmasını hedeflediklerini aktaran Özaltun, şunları kaydetti:

"İlçemizde vatandaşlarımızın şikayetine konu olan çökme tehlikesi bulunan ve kullanılamaz durumdaki içerisi boş harabe yapılar fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarla yıkılmaktadır. Sahipleri tarafından kullanılmayan ve atıl vaziyette bulunan bu yapılar hem yıkılma riski teşkil ediyor, hem de çevresi için görüntü kirliliği oluşturuyor. Metruk bina yıkım çalışmalarını gerçekleştirirken, kurum olarak resmi prosedürleri yerine getirerek bu çalışmaları yürütüyoruz."

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :