Beyşehir'de Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Beyşehir'de Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Beyşehir'de Kutlu Doğum Haftası düzenlenen çeşitli programlarla kutlanıyor.Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Beyşehir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen...

Beyşehir'de Kutlu Doğum Haftası düzenlenen çeşitli programlarla kutlanıyor.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Beyşehir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen programa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, Beyşehir İmam Hatip Lisesi Mensuplar ve Mezunları Derneği Başkanı İsmail Efe, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, okulda öğrenim gören öğrenciler tarafından okunan şiir, naat ve ilahilerle devam etti. Programı slayt gösterisi ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından da bir düğün salonunda konferans düzenlendi. Konferansa Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ali Kapar konuşmacı olarak katıldı. Programa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, kutlu doğumun anlam ve önemine vurgu yaparken, etkinliğin sonunda sahneye davet ettiği protokole gül hediye etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı