Beyşehir'de ilçe güvenlik kurulu toplantısı

Beyşehir'de ilçe güvenlik kurulu toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ilçe güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında, kaymakamlık binasında yapılan...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ilçe güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında, kaymakamlık binasında yapılan toplantıda, ilçenin güvenlik konuları değerlendirildi.

Kaymakam Şahiner, yaptığı konuşmada, ilçe merkezi ve dış Mahallelerde başta güvenlik olmak üzere genel durumu değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Suç ve suçluyla mücadelede sadece kolluk kuvvetlerinin çabasının yeterli gelemeyebileceğini anlatan Şahiner, işbirliği içerisinde bir mücadeleyle başarı sağlamanın mümkün olabileceğini belirtti.

Güvenlik hizmetleri ve asayiş konularında kurumların, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine de ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Şahiner, bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini kaydetti.

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, ilçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :