Beyşehir’de içme suyu hattı çalışmaları

Beyşehir’de içme suyu hattı çalışmaları

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, kurulması çalışmaları başlatılan Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgesi içme suyuna kavuşuyor.

Beyşehir Belediyesi tarafından yöredeki canlı hayvan potansiyelinin modern bir besicilik anlayışı çerçevesinde ekonomiye kazandırılması, ilçe merkezindeki besi işletmelerinin bu bölgeye taşınabilmesi için oluşturulan alanda gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de destek veriyor.

 KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından bölgenin içme suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla çalışma başlatıldı. Toplam 10 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattı döşeme çalışmaları devam ederken, kısa süre içerisinde faaliyetlerin tamamlanması bekleniyor.

 ÜZÜMLÜ’DE DE İÇME SUYU HATTI ÇALIŞMALARI

 Öte yandan, KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Beyşehir’e bağlı Üzümlü Mahallesi’nde de benzer bir çalışma gerçekleştiriliyor. Üzümlü Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere yerleşim merkezindeki tüm sokaklar toplam uzunluğu 12 kilometreye ulaşan yeni içme suyu hattı döşeniyor. Devam eden çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

 Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’deki içme suyu çalışmalarına verdiği destekten ötürü Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne ve çalışan ekiplere başarılı performanslarından dolayı teşekkür etti. iha