Beyşehir’de doğa yürüyüşü etkinliği

Beyşehir’de doğa yürüyüşü etkinliği

Konya’nın Beyşehir ilçesinde doğaseverlere yönelik olarak gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliği yoğun ilgi gördü.

 

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu işbirliğiyle “Pınargözü Mağarası, Melikler Yaylası, Vali Çeşmesi” doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinliğe Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu’nun yanısıra, Konya Yürüyüş Topluluğu, Selçuk Üniversitesi Doğa Yürüyüşü Topluluğu’na mensup doğaseverlerin de aralarında olduğu 97 katılımcının dahil olduğunu belirterek, “Etkinlik çerçevesinde katılımcılar Melikler Yaylası’ndaki  sonbahar mevsimi ile birlikte rengarenk bir görüntüye bürünen ormanlık alandaki parkurda  11 kilometre mesafeli bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Katılımcılarımız ayrıca, Pınargözü Mağarası’nı gezme ve yakından görme imkanı buldu. Sonbahar mevsiminin doğadaki güzellikleri ile buluştu.”dedi.

Büyükkafalı,  farklı coğrafyalara yönelik benzer etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a  doğa yürüyüşleri etkinliklerine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

beysehir’de-doga--(2).jpg