Beyşehir’de asfalt çalışmaları sürüyor

Beyşehir’de asfalt çalışmaları sürüyor

Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerindeki yolların sathi asfaltla kaplanması çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçe merkezi ile dış mahallelerde yolları asfaltla kaplama çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Özaltun, çalışmaların ilçe merkezinde Müftü ve Bahçelievler Mahallesi’nde yoğunluk kazandığını ifade ederken, bu iki yerleşim merkezinde yapılaşması kısmen tamamlanan güzergahlarda da faaliyetlerin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Özaltun, dış mahallelerden Gökçimen Mahallesi’nde yolların sathi asfaltla kaplanması çalışmalarının devam ettiğini, diğer yandan da sürücüler tarafından çok sık tercih edilen Yazyurdu Mahallesi’ni Konya karayoluna bağlayan 5 kilometrelik güzergahta da asfaltlama faaliyetlerinin yürütüldüğünü belirterek, “Beyşehir Belediyesi olarak  ilçemiz merkezi ve taşra mahallelerimizin daha konforlu ve taşıt trafiğine uygun hale getirilmesi noktasında çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Ekiplerimiz, ihtiyaç olan güzergahlarda yol çalışmalarını belli bir plan halinde sürdürüyor. Yollarımızda sathi ve sıcak asfalt çalışmalarının yanısıra kilitli parke taşıyla kaplanmasına yönelik çalışmalar da yürütülüyor. Hedefimiz; kış mevsimi gelmeden bu çalışmaları tamamen bitirerek ilçemiz halkımızın hizmetine sunmaktır.” dedi