Beyşehir Ticaret Odası üyeleri iftarda buluştu

Beyşehir Ticaret Odası üyeleri iftarda buluştu

Beyşehir Ticaret Odasının düzenlediği iftar programında ilçe protokolü ve oda üyeleri bir araya geldi.Beyşehir Gölü kıyısındaki bir restorandaki programa, Kaymakam Muzaffer...

 Beyşehir Ticaret Odasının düzenlediği iftar programında ilçe protokolü ve oda üyeleri bir araya geldi.

Beyşehir Gölü kıyısındaki bir restorandaki programa, Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, akademisyenler, kurum amirleri, oda üyeleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, burada yaptığı konuşmada, Beyşehir Ticaret Odasının 29 yıllık geçmişe sahip olduğunu, ilçenin gelişmesi ve ekonomisinin güçlenmesi için çalışmalar yaptığını söyledi.

Odanın bölgede üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini belirten Gül, "Bu görevi yerine getirirken de bu gücü siz değerli oda üyelerimizden almaktadır" dedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun da ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu vurguladı. Özaltun, iftar yemeği organizasyonunda Beyşehirli iş adamları ve bürokratlarla bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı