Beyşehir, Standıyla İlgi Odağı Oldu

Beyşehir, Standıyla İlgi Odağı Oldu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, fuarda açılan stantla tüm yönleriyle ilçeyi tanıtıyor.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, fuarda açılan stantla tüm yönleriyle ilçeyi tanıtıyor.

Konya'da kapılarını ziyaretçilere açan 14. Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı ile Konya İnşaat, Gayrimenkul, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nda Beyşehir Belediyesi de stant açtı. Beyşehir Belediyesi standını Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, KTO Başkanı Selçuk Öztürk'ün de aralarında olduğu çok sayıda kişi ziyaret etti. Vali Canbolat ve beraberindeki büyükşehir ve belediye başkanları, stantta giydikleri kamuflaj kıyafetleri ve ellerindeki Beyşehir ilçesinde üretimi yapılan av silahları ile tanıtım yaparken ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelen Beyşehir Belediyesi görevlileri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Beyşehir Belediyesinin sıra dışı olarak dikkat çeken standı, fuarın kapanacağı 22 Nisan tarihine kadar açık kalacak. Stantta, Beyşehir'in ahşap mimari şaheseri Eşrefoğlu Camisi de minyatür çalışmasıyla tanıtılıyor. Tarihi mekanda yer alan Sultan mahfilinin bir benzeri stantta tüm görkemiyle dikkat çekiyor. Stantta, Beyşehir yöresini tanıtan kitap ve broşürler ziyaretçilere verilirken, Beyşehir ve gölünün, yörenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin drone ile gökyüzünden yapılan çekimleri bir televizyon ekranı aracılığıyla ziyaretçilere izlettiriliyor. Beyşehir yöresinde üretilen av tüfekleri de stantta tanıtılırken, yöresel lezzet çıtır tarhana standı gezenlere ikram ediliyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir yöresini Beyşehir Belediyesi olarak ilçe dışında açılan fuarlara katılarak tanıtmaya devam edeceklerini belirtirken, "Konya'da yaşayan tüm Beyşehirli ve Konyalı hemşerilerimizi fuarda oldukça ilgi gören standımızı görmeye davet ediyoruz" dedi.