Beyşehir Belediyespor’da transfer

Beyşehir Belediyespor’da transfer

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup takımlarından Beyşehir Belediyespor, ara transferde Gineli Dibrij Bari’yi renklerine bağladı.

Mavi-beyazlı ekip, ara transfer döneminde 4 yeni futbolcuyla birden anlaştı.  Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Gemlik Vefaspor’dan forvet oyuncusu Gineli Dibrij Bari’yi renklerine bağlayan mavi-beyazlı ekip, Gebze Tavşanlıspor’dan sol açık Cengizhan Cengiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kerim Can Ekentok ve Antalya Kunduspor’dan ise forvet Uğur Döner’i kadrosuna dahil etti.

SERT: TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK TRANSFERLER YAPTIK

Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert, “Eksilen kadromuzu takviye etme zorunluluğu oluştu. Tüm takımların yaptığı yüksek maliyetli takviyeler ve maddi beklentileri çok olan oyunculardan ziyade gelişime açık, hedefi olan ve bize katkı sağlayacak genç oyuncular ile anlaştık. Belediye başkanımız Sayın Murat Özaltun’a sağladığı imkânlar nedeniyle teşekkür ediyorum.”dedi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, yeni transferlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.