Beyşehir Belediyesi Yaz Yüzme Kursu sona erdi

Beyşehir Belediyesi Yaz Yüzme Kursu sona erdi

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan yaz yüzme kursu sona erdi.Temmuz ayında başlayan ve 20 saatlik eğitimle tamamlanan yüzme...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan yaz yüzme kursu sona erdi.

Temmuz ayında başlayan ve 20 saatlik eğitimle tamamlanan yüzme kursuna 12 erkek, 12 kız olmak üzere toplam 24 öğrenci katıldı. Günlük bir saat eğitimin ardından serbest yüzmeyle eğitimleri devam eden öğrenciler bugün başarı belgelerini aldı.

Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, törende yaptığı konuşkada, ise antrenör hocalar sayesinde 20 saatlik eğitim sonrası çocukların yüzmeyi öğrendiğini ifade etti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile diğer aktivitelerde de çocukların eğitimlerini hem sosyal hem de kültürel olarak tamamladığını dile getiren Başıbüyük, "Beyşehir’in spor alt yapısı var. Biz de bu alt yapıya destek vererek çocuklarımızı gelecek nesillere başarılı şekilde yetiştirmek istiyoruz" dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise öğrencilerin kısa süre içinde antrenörleri sayesinde yüzmeyi öğrendiğini söyledi.

Özaltun katılımlarından dolayı, öğrencilere, velilere, antrenörlere ve projeye destek veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır'a teşekkür dileklerinde bulundu.

Konuşmalar ardından Beyşehir Belediyesi ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından, kursa katılan öğrencilere hediye takdim edildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı