Beyşehir Belediyesi, Antalya’daki fuarda stant açtığı stantla ilgi odağı oldu

Beyşehir Belediyesi, Antalya’daki fuarda stant açtığı stantla ilgi odağı oldu

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesinin, Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarında açtığı stant ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ANFAŞ Expo Center’de açılan fuara Beyşehir Belediyesi de oluşturduğu stantla katıldı. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumunun da yer aldığı üç gün süreli fuarda Beyşehir Belediyesinin açtığı stant büyük ilgi gördü. 
Fuarın açılış programına Beyşehir Belediyesi Başkanı Murat Özaltun ile kendisine eşlik eden Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, bazı mahalle muhtarları ve AK Parti İlçe Teşkilat mensupları da katıldı. Açılışın ardından kapılarını ziyaretçilerine açan fuardaki stantları gezen Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve protokol mensupları ile birlikte Beyşehir Belediyesi standını da ziyaret etti. 

resim213.jpg

Antalya Valisi Karaloğlu ve beraberindeki protokole Beyşehir ilçesi ve özellikle fuar alanında yoğun ilgi uyandıran yerli üretim av tüfekleri ile ilgili bilgiler veren Beyşehir Belediye Başkan Murat Özaltun, Beyşehir yöresinin Huğlu ve Üzümlü mahalleleri ile birlikte silah sektöründe geldiği noktaya dikkat çekti. 
Başkan Murat Özaltun, standı ziyaret eden Vali Karaloğlu ve protokole, Beyşehir’in ecdat yadigarı, ahşap mimari şaheseri olan tarihi Eşrefoğlu Cami'nin tarihçesinden de söz ederken, yöreye özgü gıda ürünlerinden tarhana ikramında bulunarak tanıttı. 
Beyşehir Belediyesi olarak ilçeye her alanda hizmet verirken şehrin tanıtımı noktasında da son dönemde büyük bir gayret içerisinde olduklarını vurgulayan Özaltun, bu çerçevede gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında açılan fuarlara açtıkları stantlarla katılmaya büyük önem verdiklerinin altını çizdi. 45’i belediye olmak üzere 115 katılımcının yer aldığı fuar, 30 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Haber Merkezi

beysehir-belediyesi,-antalya’daki-fuarda-stant-actigi--(3).jpg

beysehir-belediyesi,-antalya’daki-fuarda-stant-actigi--(4).jpg