Beypazarı ve Kahramankazan "kardeş" oldu

Beypazarı ve Kahramankazan "kardeş" oldu

ANKARA (AA) - Beypazarı ile Kahramankazan belediyeleri arasında "kardeş belediye" protokolü imzalandı. Beypazarı Halk Evinde düzenlenen imza törenine,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ile Kahramankazan belediyeleri arasında "kardeş belediye" protokolü imzalandı.

Beypazarı Halk Evinde düzenlenen imza törenine, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe ile belediyelerin meclis üyeleri katıldı.

Ertürk, burada yaptığı konuşmada, güzel çalışmalara hep beraber imza atmak için bir arada bulunduklarını söyledi.

Beypazarı ilçesinden çok şeyler öğrenmeye geldiklerini belirten Ertürk, "Sayın Başkanın sadece yiğitliği ve mertliği ile değil, Beypazarı’na olan katkıları noktasında kendilerinden çok istifade edeceğiz. İki ilçenin çok daha güzel çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Kaplan da Kahramankazan ve Ertürk’ün kendileri için ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

15 Temmuz sürecinde Türkiye’ye örnek olan mücadelesinden dolayı kendilerini tebrik ettiğini belirten Kaplan, “Kahramankazan, tarihe ismini yazdırmış bir ilçemizdir. Bu manada biz de kardeşlik noktasında Kahramankazan ile Beypazarı’nın kardeş ilçe olmasının onuru ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından iki belediye başkanı, "kardeş belediye" protokolünü imzaladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :