Beyoğlu’nda kaybolan çocuk, polis tarafından ailesine teslim edildi

Beyoğlu’nda kaybolan çocuk, polis tarafından ailesine teslim edildi

İstiklal Caddesi'nde ailesini kaybederek ağlayan bir çocuk, polisi alarma geçirdi.

İstiklal Caddesi'nde ailesini kaybederek ağlayan bir çocuk, polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri yaptıkları çalışmayla çocuğun ailesini bularak teslim etti.

İstanbul'un hareketli caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi'nde ufak bir kız çocuğunun ağladığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Yanında kimsenin bulunmadığını gören ekipler çocuğunun kaybolmuş olabileceğinden şüphelenerek muhafaza altına aldı. Ufak kız çocuğunun yabancı dilde "anne" diye ağladığını gören resmi ekipler cadde üzerindeki sivil ekiplere bilgi verdi.

Kısa bir süre sonra Pakistanlı bir aile çocuklarını kaybettiğini belirterek polise başvuru yaptı. Başvuru sırasında çocuklarının bulunduğu haberini alan aile büyük bir sevinç içerisinde kızlarının muhafaza altına alındığı noktaya geldi. Kızlarının güvende ve emin ellerde olduğunu gören aile polislere teşekkür etti. Kızının ağladığını gören anne ise gözyaşlarına hakim olamadı. Anne ve kızın kavuşmasında oluşan sevinç tablosu görenleri duygulandırdı.

Kızlarına kavuşan Pakistanlı ailenin İstanbul'a tatile geldiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı