BEYHUDER kahvaltıda buluşturdu

BEYHUDER kahvaltıda buluşturdu

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İstanbul’da faaliyet gösteren Beyşehir, Hüyük, Derebucak Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER) tarafından organize edilen Beyşehir ve bölgesi için neler yapılabilir konulu kahvaltı programına katıldı.

 İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına Başkan Murat Özaltun ile birlikte Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, BEYHUDER Dernek Başkanı Şükrü Karagül ve dernek yöneticileri, Beyşehirli bürokratlar ve işadamları katıldı.

Samimi bir ortamda geçen Beyşehir ve bölgesi için neler yapılabilir konusunda fikir ve önerilerin paylaşıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Bizleri her zaman başarıları ile onurlandıran bir birinden değerli ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle biraya gelmekten çok mutluyuz. Beyşehir gerek tarihi dokusu, muhteşem coğrafyası ve stratejik konumu ile her alanda öne çıkan bir şehir. Söz konusu Beyşehir ve bölgemiz olunca bazı dinamikleri hep birlikte harekete geçirmemiz lazım. Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda yükselişe geçmek için bölgemizin değerli bürokratları, işadamları, sivil toplum kuruluşları, dernekleri, yerel yönetimleri bir arada hareket etmeliyiz ki doğru adımlar atalım; hizmet üretelim, hedeflerimize kısa sürede ulaşalım. İnşallah bundan sonra sonuçlar göreceğiz, bu toplantılar sonrasında bölgemiz ciddi kazanımlar elde edecek.” dedi.Başkan Özaltun, Beyşehir ve bölgesi için birlikteliği sağlayan BEYHUDER Dernek Başkanı Karagül ve dernek yöneticilerine teşekkür etti. memleket.com.tr