BEÜ öğrencilerinden "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" etkinliği

BEÜ öğrencilerinden "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" etkinliği

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencileri tarafından, "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" uçurtma...

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencileri tarafından, "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" uçurtma etkinliği gerçekleştirdi.

BEÜ Ereğli Meslek Yüksekokulu Bilgi Güvenliği Programı 2. sınıf öğrencileri, Kestaneci Mahallesi'ndeki Radar mevkisinde uçurtma uçurdu.

Proje Sorumlusu Meva Apaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekmek amacıyla "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü bayrak ve vatan için canını feda eden şehitleri selamlamak ve hatırlanmasını sağlamak amacıyla proje hazırladıklarını dile getiren Apaydın, "Projemiz yoğun ilgi gördü. Bir kez daha terör saldırılarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar gazilerimize de geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz." dedi.

Yaklaşık iki saat süren etkinlikte katılımcılara Türk bayraklı tişörtler dağıtıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :