Beton mikseri dehşet saçtı: 1 ağır yaralı

Beton mikseri dehşet saçtı: 1 ağır yaralı

Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi'nde kontrolden çıkan beton mikseri, karşı şeritte seyir halindeki kamyonete çarpıp sürücüyü sıkıştırdı. Olayda bir kişi yaralandı.

Sarıyer Huzur Mahallesi Maslak Ayazağa Caddesi'nde saat 06.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, 34 FZK 467 plakalı bir beton mikseri, henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak karşı şeritte seyreden 34 AE 1210 plakalı bir kamyonete çarptı. Kazanın etkisiyle kamyonet, bahçe duvarı ile beton mikseri arasında sıkışırken, kamyonet sürücüsü de aracın içinde mahsur kaldı.

Beton mikseri dehşet saçtı: 1 ağır yaralı

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemlerini alırken, sağlık ekipleri de kamyonet sürücüsüne ilk müdahaleyi yapmak için harekete geçti. Ancak kamyonet sürücüsü, sıkıştığı yerden kurtarılmayı beklemek zorunda kaldı.

Beton mikseri dehşet saçtı: 1 ağır yaralı

Yaklaşık bir saat süren yoğun çabaların ardından itfaiye ekipleri, kamyonet sürücüsünü sıkıştığı yerden kurtarmayı başardı. Adı henüz öğrenilemeyen sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan, beton mikseri sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazada hem beton mikseri hem de kamyonette maddi hasar oluşurken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.